woensdag, 18 februari 2015 21:20

Hoe het begon...

Ik groeide op, op een boerderij in de polder van Brabant .Mijn vader was geen boer maar we kochten een boerderij van een boer die zijn stallen nog achter ons huis had. Als kind maakte ik hierdoor de seizoenen heel bewust mee. De geboorte van jonge dieren was natuurlijk een hoogtepunt. Zo ontstond mijn liefde voor de natuur en dieren.

In mijn kindertijd tekende ik graag dieren na uit de encyclopedieen die mijn ouders hadden. Ik kan me nog herinneren dat ik elke tekening zorgvuldig in een mapje stopte. Ik moest daar halverwege vorig jaar aan denken en besloot weer eens een potlood te pakken en dieren te gaan tekenen. Plaatste vervolgens een tekening op instagram. De reacties waren overweldigend!! Zo begon mijn avontuur als illustrator.

Volg Where Trees Stand Still op...