donderdag, 22 oktober 2015 20:49

geboortekaartje!

Hallo!

Zoals ik al vertelde ben ik zwanger van mijn derde zoontje. Wat een zegen. Had je mij een aantal jaar geleden gevraagd of ik nog kinderen wilde had ik je voor gek verklaard.

maandag, 19 oktober 2015 10:25

Update

Hallo allemaal,

Het is al even geleden dat mijn website voor het eerst online kwam. In de tussentijd heeft mijn werk helaas een beetje stilgelegen. Maar niet geheel zonder reden.

woensdag, 18 februari 2015 21:20

Hoe het begon...

Ik groeide op, op een boerderij in de polder van Brabant .Mijn vader was geen boer maar we kochten een boerderij van een boer die zijn stallen nog achter ons huis had. Als kind maakte ik hierdoor de seizoenen heel bewust mee. De geboorte van jonge dieren was natuurlijk een hoogtepunt. Zo ontstond mijn liefde voor de natuur en dieren.

woensdag, 18 februari 2015 21:19

Plannen

En toen...

Ik kan het bijna niet geloven. Het is allemaal zo snel gegaan. Vorig jaar besloot ik na jaren weer eens te gaan tekenen. En voor ik het wist kreeg ik aanvragen van mensen om dieren voor hen te tekenen. Ik heb meerdere keren gedacht: EVEN SERIEUS!!! Soms voor een afscheid, soms als cadeautje of gewoon "voor in een lijssie" Mensen wilden wat ik maakte...... Hoe dan???? Het was zo onwerkelijk maar ook zo motiverend! Ik besloot meer en meer te gaan tekenen. Mensen riepen steeds vaker: "Je moet er wat mee doen joh!" Mijn antwoord was dan steeds :"Wat dan joh?"

woensdag, 18 februari 2015 21:17

Welkom

Welkom op de blog van mooie zooitjes! 

Volg Where Trees Stand Still op...